Global-Enviro
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Nettbutikken for deg som ønsker å gjøre positive veivalg for deg selv og miljøet. Miljøbutikken handler om en livsstil, der mennesket og natur er bærebjelkene. Her finner du et stort utvalg miljøvennlige produkter. Miljøbutikken gjør det enklere å velge til det beste for miljøet basert på et godt utvalg av bærekraftige produkter.

Miljøbutikken er eid av Global Enviro som siden 2006 har levert miljøvennlige løsninger for matavfall fra hoteller og storkjøkken i Norge. I 2020 har vi tatt grep da det meste av matavfallet ikke blir gjenbrukt til ny matproduksjon, men brent. Istedenfor å la alle de viktige næringsstoffene i matavfallet forsvinne har vi utviklet noen produkter som gjenbruker næringsstoffene fra blant annet matavfall, til å lage ny og enda mer fruktbar jord. Vi har begynt å samle inn restene av matavfallet, og lage flere gode og gjenvinnbare jordforbedringsprodukter som hele befolkningen kan få nytte av.

De produktene du finner her i vår butikk er de første av en rekke gjenvinnbare produkter basert på både matavfall og annet avfall som kan sørge for et mer bærekraftig forbruk.

Trykk ENTER for √• søke